Zwemvijver laten aanleggen

Een zwemvijver in je tuin zorgt ervoor dat je een heel jaar lang kan genieten. Tijdens de zomermaanden zorgt deze vijver voor afkoeling en waterpret. Tijdens de overige seizoenen kan je genieten van de prachtige natuurlijke elementen van deze vijver.

Het aanleggen van een zwemvijver is een heel specifiek gebeuren.

In een eerste kennismakingsgesprek bekijken we specifiek uw situatie en wensen. Hierbij bespreken we alle technische mogelijkheden. Zo bekijken we de ori├źntatie van de vijver, filtering en ruwbouw in detail.

Ook verlichting en verwarming zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden. We denken hierbij aan onderhoudskosten en economische verbruik.

We zorgen ervoor dat uw vijver een estetische blikvanger wordt in uw tuin, het ganse jaar rond. Afwerking van de zwemvijver wordt volledig geïntegreerd. We kiezen samen een gepaste randafwerking, beplanting en eventueel specifieke ornamenten zoals fonteinen, watervallen, borrelstenen, ...

Belangrijk hierbij is dat wij ook aansluitende terrassen, poolhouses, buitendouches en afscheidingen plaatsen. We bieden keuze uit een ruim gamma.

Hoe je het ook draait of keert: een zwemvijver is een investering. Indien je graag zelf de handen uit de mouwen steekt, is het zeker mogelijk om een aantal zaken in de bouw van uw vijverproject zelf te verwezenlijken.

Ander soort vijver laten aanleggen

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?