Spiegelvijver laten aanleggen

Een spiegelvijver is meestal een zeer strakke, ondiepe waterpartij waarbij planten en vissen eerder ondergeschikt zijn. Een specifieke filtering is hierbij noodzakelijk.

Omdat een spiegelvijver meestal maar een beperkte diepte en volume heeft is het steeds een uitdaging om in deze projecten helder water te behouden. Daarom gaan we hier opteren voor een specifieke filtering en eventueel met gebruik van buffertanks.

Het is belangrijk om vooraf rekening te houden met de technische aspecten in de aanleg om het gewenste reultaat te bekomen. We gaan aan de hand van uw wensen bekijken welke voorbereiding er moeten getroffen worden en op welke manier we dit kunnen bekomen.

Een moderne randafwerking én bijpassende verlichting maken van uw spiegelvijver 'het wateraccent' dat ook 's avonds een meerwaarde opleverd in uw tuin.

Hoe je het ook draait of keert: een spiegelvijver is een investering. Indien je graag zelf de handen uit de mouwen steekt, is het zeker mogelijk om een aantal zaken in de bouw van uw spiegelvijverproject zelf te verwezenlijken.

Ander soort vijver laten aanleggen

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?