Over ons

Swimgardens is een dynamisch bedrijf in de tuinbouw, gespecialiseerd in Tuin en vijver ontwerp, aanleg, EPDM-plaatsing, advies en vijvertechnieken.

U wilt graag wat veranderen in uw tuin maar op een of andere manier komt u er maar niet uit. Wij willen graag deze zorg uit uw handen nemen. De basis van elke mooie tuin is een goed doordacht ontwerp. Wij zetten uw wensen en onze ideeën van uw tuin graag op papier.

Onze ontwerpen hebben een eigen karakter, waarbij het functionele aspect niet uit het oog verloren wordt. Tuin en woning moeten mooi samen passen. Namelijk de stijl van de woning, de terreingegevens en de smaak van de opdrachtgever vormen de basis om een tuin te ontwerpen die heel het jaar door kan bloeien.

U droomt van een eigen zwemvijver? U wil zelf de handen uit de mouwen steken maar weet niet hoe hieraan te beginnen?

U wenst de aanleg van uw vijver volledig toe te vertrouwen aan een specialist?

U bent tuinaanlegger en op zoek naar een specialist in het plaatsen van vijverfolie?

U bent op zoek naar innovatieve vijvertechnieken en professionele vijveroplossingen?

Wij staan steeds klaar om de juiste oplossingen te zoeken voor uw project! Wij denken mee en gaan tot het uiterste voor een optimale en persoonlijke service.
Profiteer mee van onze jarenlange ervaring.

Voor specifieke zaken zoals EPDM-plaatsing, technische aspecten (bv. pompen, verlichting, doorvoeren,...) en zelfs volledige technische aansluitingen, kan je steeds vertrouwen op onze unieke service op de werf. Zowel professionelen, als doe-het-zelvers zijn bij ons aan het juiste adres.

Zelfs indien je als eindklant uw totaalproject volledig wil uitbesteden kunnen wij u verder helpen, in samenwerking met onze aanleggers en partners!

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?